dijous, 28 de maig del 2009

ULLS VERDS

Una molt bona recomanació descoberta en una tertúlia radiofònica sobre llibres (segurament Icatfm, no recordo ben bé el programa). M'en vaig convèncer tot resseguint comentaris de lectors en diversos blogs. No m'ho vaig pensar i vaig comprar-lo. Una adquisició encertada. Un regal. Es tracta d'una novel·la magnífica d'un autor jove, Marc Pallarès, que promet molt i que caldrà seguir. Si hi ha cap pega en el llibre aquesta deu ser el poc encert del disseny de la coberta i del subtítol que amaga la veritable riquesa de l'obra. No us el perdeu.

3 comentaris:

Joan Calsapeu ha dit...

Ja l'he comprat, i ara està fent cua -una cua soviètica!- a la lleixa de pendents. La Mireia d'El racó de la solsida n'ha parlat molt bé.

npini ha dit...

Doncs, jo també me l'apunto, i aprofito per recomanar-te Olor de Colònia, de la Sílvia Alcàntara, a més de visitar la Colònia Vidal. Avui mateix aniré al Robafaves a buscar la teva recomanació

Mireia ha dit...

Hola, Cosme, jo també en vaig parlar d'aquesta novel.la al meu blog. Em va entusiasmar!!! crec que tens raó i haurem de seguir els passos d'aquest autor.

Si vols passar pel meu blog seràs molt ben rebut