dilluns, 11 d’agost del 2008

Can Cabanyes (Argentona)


Per arrodonir la celebració familiar vam acabar visitant aquesta masia d'interès familiar. Els avis materns hi feien de masovers abans de la seva venda i canvi de propietaris el 1925. D'això ja en fa molts anys. Però els records de la meva familia sempre han estat lligats en certa manera a aquesta casa. Actualment la masia ha estat ben conservada i se li ha afegit tot un conjunt d'elements de nova construcció molt ben pensats, mantenen l'encant propi d'una masia d'aquesta bella planta i responen completament a les necessitats dels nous usos: casaments d'alta volada.
Cal dir que en principi no és visitable si és que no teniu interès de contractar els seus serveis. Però vés per on vam aconseguir visitar-la ben guiats per un molt amable responsable de manteniment, el que correspondria a la figura de masover en l'antigor.

Qui hi vulgui celebrar un banquet només cal que tingui present que tan sols hi ha cabuda per poc més d'un miler de convidats, això sí tots podran seure adientment i no caldrà patir per les inclemències del mal temps. No és pas poca cosa. No vam demanar si per drets històrics ens podrien fer un descompte!